Zing mee

We horen vaak zeggen: "ik kan niet zingen!". Bij het Mama Verhalen Koor kan iedereen meezingen. Wij zijn een open groep, iedereen kan op elk gewenst moment inhaken. Vrouwen die mee willen zingen zijn altijd welkom. Sinds maart 2008 had het koor optredens in buurthuizen, theaters,concertpodia, werkconferenties, verzorgingstehuizen, festivals en als voorlopig hoogtepunt bij de opening van het parlementaire jaar in de Grote Kerk in Den Haag voor leden van de regering en Staten Generaal.

De thuisbasis van het Mama Verhalen Koor is de Lukaskerk in de Schilderswijk.
Hier, aan Om en Bij 2, komen de koorleden op woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur bijeen om te repeteren. Wij beginnen eerst gezellig met koffie/thee vanaf 9.30 uur tot 10.00 uur en starten om 10.00 uur met inzingen en repeteren.

CONTRIBUTIE
De contributie bedraagt € 10,00 per maand.
Ooievaarskorting € 5,00 per maand.
We zijn aangesloten bij de Ooievaarspas, dus je krijgt 50% korting op de contributie.

Lijkt het je wat om mee te doen?

Voor informatie en of aanmelding:
Ga via deze website naar CONTACT (rechts boven) en van daaruit kun je contact met ons opnemen.

Of kom gewoon eens langs.

We houden ons nog steeds aan de corona richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM door voldoende afstand tot elkaar te houden en het ventileren van de repetitieruimte.

Repetities 2021:

woensdag         7,   14                 juli
woensdag         18, 25                aug.
woensdag         1,   8,   15,  29   sept.
woensdag         13, 20, 27          okt.
woensdag         3,   17,  24         nov.
woensdag         1,   8,    15,  22  dec.